A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Запобігти. Врятувати. Допомогти.

Дата: 05.02.2018 10:46
Кількість переглядів: 1718

Державний пожежно-рятувальний пост №15 у складі 17-ти чоловік під керівництвом Булиги Володимира Анатолійовича оберігає спокійне життя жителів Батурина. Відповідна служба діє в місті з 1973року.

Фото без описуЗа останній рік в місті було 25 виїздів на пожежу. Але їх гасіння це не єдине їхнє завдання. Пожежний пост воєнізований, тому наших рятувальників можуть відправити в будь-який куточок України для усунення надзвичайної ситуації.

Помічали ви чи ні, але кожна масова подія в Батурині відбувається під пильним оком працівників служби порятунку. Кожного року рятувальники проводять навчання для учнів Батуринської загально-освітньої середньої школи І-ІІІ ст. ім. Григора Орлика. Кожні 3-5 років всі співробітники проходять підвищення кваліфікації з різних профілів (медик, зв'язківець і т. д.). Отож наші рятувальники чудово знають свою справу!

Фото без опису

на фото: Булига Володимир Анатолійович, начальник ДПРП №15, м. Батурин

Щоб працювати пожежником потрібно мати не лише неабияку фізичну підготовку, а й бути морально витривалим, пам’ятати й достримуватися девізу пожежника: «Запобігти. Врятувати. Допомогти»! 

Професія рятувальника є вічною, оскільки ніякий науково-технічний прогрес, ніякі рОботи та інші новітні комп’ютерні технології не зможуть замінити цих хоробрих людей,  які день у день готові прийти на допомогу, а інколи й пожертвувати своїм життям рятуючи інших. ?

Всім нам треба бути дуже обережними при поводженні з вогнем. І якщо всі будуть уважними та обережними, то і допомога пожежників не знадобиться.

Якщо ж все-таки ви потрапили в біду пам'ятайте: м. Батурин, вул. Незалежності, 33. Телефонний номер 101 або (04635)48242

Анастасія Кривуля

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь