A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Віддзвенів осінніми барвами День міста Батурин! 

Дата: 18.10.2018 09:56
Кількість переглядів: 902

Фото без опису12 жовтня 2018 року віддзвенів осінніми барвами День міста Батурин! Вітання від міського голови Леоніда Душі пролунали на честь персоналій та організацій, завдяки яким минулий рік в місті був яскравим і насичений подіями. Серед них колективи НІКЗ "Гетьманська столиця" і Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІст. ЧОР. Найбільше переможців визначено в спортивних номінаціях, подякували тренерам за їх кропітку працю з дітьми та молоддю та підготовку спортсменів-переможців.

Фото без опису

Фото без описуТрадиційно гарним концертом привітали працівники Батуринського міського будинку культури, зауважимо, що у цьому році оновлено репертуар та костюми! А народний аматорський фольклорно-обрядовий ансамбль "Козацька душа" визначений найбільш співучим у місті.

Фото без описуФото без опису

Гарною книжковою виставкою-панорамою "Славний Гетьманський Батурин" зустрічали глядачів концерту працівники Батуринської міської бібліотеки.

Фото без опису

Завітали до нас і гості з вітаннями, подарунками та смаколиками - Народний депутат Валерій Давиденко та голова Бахмацької РДА Тетяна Неділько. Депутат пообіцяв активно сприяти наступного року створенню в Батуринській ОТГ дитячо-юнацької спортивної школи.

Фото без опису

А п. Тетяна Неділько зазначила, що Батурин є справжнім центром Європи зі своїми самобутніми традиціями та колоритом. "В місті живуть люди, які зберігають старовинні традиції та культуру предків і з впевненістю дивляться в майбутнє, адже мають амбітні плани."

Фото без опису

Дякуємо усім, хто долучився до підготовки та проведення свята, персонально Леоніду Душі. Окрема подяка місцевим підприємцям, які надали лоти для безпрограшної лотереї, завдяки якій батуринці зі свята поверталися іще і з подарунками!

Зазначимо, що сесією Батуринської міської ради на наступні роки визначено закріпити святкування Дня міста Батурин у третю суботу вересня.

Офіц. довідка.
Постанова ВРУ "Про віднесення селища міського типу Батурин Бахмацького району Чернігівської області до категорії міст районного значення" підписана 23 вересня 2008р. та вперше опублікована 1 жовтня ц.р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь