A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Інформує Бахмацька районна філія Чернігівського обласного центру зайнятості

Дата: 12.11.2019 15:18
Кількість переглядів: 807

                     Взаємодія з роботодавцями: працюємо на результат

 

Роботодавці завжди є клієнтами служби зайнятості та її соціальними партнерами у питаннях покращення соціально-економічної ситуації в регіоні, тому основним завданням фахівців Бахмацької філії Чернігівського ОЦЗ є налагодження ефективної співпраці з ними.

Саме роботодавці в сучасних умовах є домінуючою силою на ринку праці: розвивають економіку, наповнюють бюджет, створюють нові робочі місця.

Вже 28 років служба зайнятості співпрацює з роботодавцями та підтримує будь-які ініціативи, що сприяють працевлаштуванню громадян, забезпечують їх гідними умовами праці та заробітною платою.

Ми прагнемо зробити свої послуги максимально доступними та комфортними, освоюємо та впроваджуємо нові сучасні технології – відео резюме, відео презентації вакансій, он-лайн співбесіди, комунікації через соціальні мережі тощо. На сьогодні роботодавці мають можливість створення «Електронного кабінету роботодавця», який зорієнтований на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії зі службою зайнятості.

Протягом січня-жовтня 2019 року роботодавцями району подано 1400 вакансій,з них укомплектовано службою зайнятості 1210.

Найбільше вакансій надійшло від таких підприємств : СТОВ «Авангард» ПСП «Пісківське», СТОВ «Нива», ТОВ « Зорі Обмачева» ,ТОВ «Тиниця Агро», ТОВ « Агрофірма ім.Шевченка», СТОВ «Прогрес», ТОВ «СП Агродім», ТОВ «Агродмитрівське».

           З початку 2019 року укладено 134 договорів щодо залучення безробітних громадян до громадських та робіт тимчасового характеру, в яких приймали участь 326 осіб. З Фонду  загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття  на фінансування організації громадських робіт використано 280,2 тис.грн. Активна співпраця в цьому напрямку проводилася з Дмитрівською селищною радою, Гайворонською, Голінською, Курінською, Бахмацькою сільськими радами та КВП «Комунальник».

        Суттєвою підтримкою з боку служби зайнятості у напрямку збільшення кількості робочих місць для працевлаштування безробітних є компенсація фактичних витрат роботодавцям на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування осіб, яким надано статус безробітного, на нові робочі місця.

Участь роботодавців у програмах створення робочих місць за умови компенсації роботодавцю єдиного соціального внеску дозволяє щороку працевлаштовувати десятки безробітних.

Найбільш активною та мобільною категорією роботодавців, що охоче залучається до будь-яких нововведень та співпраці з центром зайнятості є  приватні підприємства та фізичні особи - підприємці.  Із загальної кількості роботодавців нашого району, що в поточному році створили нові робочі місця та виявили бажання отримати компенсацію єдиного внеску більшість складають фізичні особи – підприємці, а саме ФОП Кобзій  О.О., ФОП Мельник Г.А., ФОП Турчин С.А., ФОП Пушенко  С.М., ФОП Косіцин О.О. та інші,а також ПП «Гавриленко В.С.»,ПП «Продфіш».

За 10 місяців 2019 року Бахмацькою районною філією  прийнято рішення про компенсацію фактичних витрат роботодавцям на сплату єдиного соціального внеску за працевлаштування 22 безробітних на новостворені робочі місця. Із них переважна більшість працевлаштована до ПП «Продфіш»11осіб. Підприємство займається переробкою та консервуванням риби.

Загалом за 10 місяців року роботодавцям відшкодовано єдиного соціального внеску  на суму 125,4 тис. грн.

Тільки спільні та злагоджені зусилля служби зайнятості, роботодавців, органів влади, соціальних партнерів дають відчутні позитивні результати в вирішенні проблем економічного розвитку району, забезпечення роботодавців кваліфікованими працівниками, а клієнтів служби зайнятості – гідними робочими місцями.

 

Відділ взаємодії з роботодавцями

Бахмацької РФ Чернігівського ОЦЗ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь