A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Бахмацька районна філія Чернігівського обласного центру зайнятості повідомляє

Дата: 28.11.2019 12:03
Кількість переглядів: 853

З метою  інформування шукачів роботи щодо переваг контрактної служби в Збройних силах України в Бахмацькій районній філії Чернігівського ОЦЗ відбувся для безробітних семінар за участю представників Бахмацького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Фото без опису

Заступник військового комісару Бахмацького РТЦКСП Володимир Бойко проінформував присутніх про умови та терміни проходження військової служби за контрактом у військових частинах, основні професії, що потребують укомплектування. Також розповів про те, що однією з умов вступу є проходження професійно-психологічного відбору та відбору на придатність до військової служби за фізичним розвитком і станом здоров’я.

Крім того, Володимир Миколайович повідомив про те, що протягом         2019 року грошове забезпечення військовослужбовців  істотно збільшене. Виступаючим також було зазначено, що тепер можна укладати контракт не лише терміном на 3-5 років, а й на 6 місяців.

Фото без опису

Далі     зробив наголос на інших перевагах контрактної служби - це виплата одноразової грошової винагороди при укладанні першого контракту та матеріальних допомог на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань; можливість отримати вищу освіту у вищих військових навчальних закладах; гарантовані соціальні пільги, як під час служби, так і при звільненні з військової служби в запас; збереження місця роботи, посади та середньомісячної заробітної плати тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь