A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Від платників Чернігівщини у листопаді  бюджети отримали понад мільярд гривень податків

Дата: 10.12.2019 11:05
Кількість переглядів: 567

Від платників Чернігівщини у листопаді  бюджети отримали понад мільярд гривень податків

 

До бюджетів усіх рівнів платники Чернігівської області у листопаді 2019 року сплатили 1087,7 млн грн податків та зборів. У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що рівень відповідного періоду минулого року перевищено на 35,5 млн гривень.

Половина сплачених коштів спрямована до Державного бюджету (535,6 млн грн). У порівнянні до минулорічного збору зросли надходження з  податку на доходи фізичних осіб та військового збору – на 7,4 відс. (+10,3 млн грн), податку на додану вартість – на 4,9 відс. (+10,1 млн грн).

До місцевих бюджетів усіх рівнів у листопаді надійшло понад 552 млн грн податків та зборів. Приріст до минулого року склав 10,5 відс. або більше 52 млн гривень.

Податок на доходи фізичних осіб складає 60 відс. від суми, що надійшла до місцевих бюджетів - 337 млн грн. (що більше минулорічного показника на 8 відс. або 25,5 млн грн). Також вагоме значення для бюджетів територіальних громад має єдиний податок на підприємницьку діяльність (15,6 відс. загальної суми), якого сплачено понад 86 млн грн (більше минулорічного рівня на 18,4 відс. або на 13,4 млн. гривень). Біля 13 відс. спрямованих до бюджетів сум – від сплати податку на майно: за земельні ділянки, нерухомість та транспорт – 70 млн грн. (що майже на 30 відс. більше листопада минулого року).

Крім того, страхувальниками сплачено 415  млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, чим забезпечено зростання надходжень у порівнянні до відповідного місяця минулого року на 11,8 відс. або на 43,7 млн. гривень. Майже половина з цих коштів (48 відс.) надійшла від бюджетних установ.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь