A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Повідомте про ваш приїзд з-за кордону!

Дата: 22.03.2020 13:53
Кількість переглядів: 2927

Шановні жителі Батуринської громади, якщо ви або члени вашої родини протягом останніх днів приїхали із-за кордону на територію Батуринської ОТГ, ви зобов'язані повідомити про це місцеву владу. 

Отже, якщо ви працювали, гостювали або подорожували за межі України пізніше 7 березня цього року, якщо до вас у гості приїхали родичі або друзі, які були за межами України пізніше 7 березня, ви зобов'язані повідомити про це у органи місцевої влади. Подзвоніть за номером 096 915-17-17 і повідомте про країну, де ви були, дату, коли повернулися і ваш стан здоров’я. Також ви зобов’язані протягом 14 днів з моменту повернення дотримуватися самоізоляції, тобто не допускати контактів з іншими людьми або ж самоізолюватися всією сім’єю, якщо індивідуальне перебування неможливе.

Цей збір інформації потрібен, в першу чергу, заради загальної безпеки і можливості швидкого реагування у випадку зміни ситуації. 

Зараз в Україні діє закон згідно якого штраф за порушення правил загального карантину становить до 51 000 гривень. Пам’ятайте також про загально людську відповідальність.

Ще раз: були за кордоном пізніше 7 березня - телефонуйте 096 915-17-17 (Олександр Вікторович Козловський), скажіть країну, дату повернення, свій стан здоров'я.

Телефон міськради - (04635)-4-85-25. Якщо у вас є питання про роботу органів, що обслуговують населення, надання адміністративних послуг - ви можете отримати консультацію телефоном.

Будьте здорові!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь