A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Про скликання позачергової ІІ сесії ІХ скликання міської ради

Дата: 26.11.2020 16:31
Кількість переглядів: 891

Згідно з розпорядженням міського голови 01 грудня  2020 року скликається позачергове засідання ІІ сесії ІХ скликання міської ради о 13 годині в приміщенні Батуринського міського будинку культури  (м. Батурин, вул. Партизанська, 14).

Пропонується наступний проєкт порядку денного:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 «Про бюджет Батуринської міської ради на  2020 рік.

2. Про внесення змін до рішення сесії Пальчиківської сільської ради від 24.12.2019 року  «Про сільський бюджет на 2020 рік»

3. Про затвердження Програми підтримки учасників антитерористичної операції, військовослужбовців операції об’єднаних сил та членів їх сімей  на 2021 рік.

4. Про затвердження Програми підтримки осіб, які призвані на строкову службу до  Збройних Сил України та військовослужбовців військової служби за контрактом, які уклали контракт зі Збройними Силами України у 2021 році, на 2021 рік.

5.  Про Програму соціального захисту окремих категорій громадян (щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом) Батуринської міської ради  на 2021 рік.

6. Про затвердження Програми підтримки народжуваності та популяризації інституту шлюбу і Батуринській об’єднаній територіальній громаді на 2021 рік.

7. Про затвердження Програми «Розвиток первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Батуринської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.

8. Про затвердження  Програми «Фінансової підтримки СКП «Мрія»  та здійснення внесків до його статутного  капіталу на 2021рік.

9. Про затвердження Програми інформатизації Батуринської ОТГ на 2021 рік.

10. Про затвердження Програми юридичного обслуговування Батуринської міської ради та її виконавчого комітету на 2021 рік.

11. Про Програму  «Обдаровані діти» Батуринської міської ради на 2021 рік.

12. Про Програму «Організація харчування дітей у  закладах освіти Батуринської міської ради  на 2021 рік» .

13. Про Програму «Про організацію безкоштовного підвезення учнів та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти  Батуринської міської ради до місць навчання, роботи  і  у зворотному напрямку на 2021 рік».

14. Про Програму оздоровлення та відпочинку дітей Батуринської міської ради  на 2021 рік.

15. Про затвердження Програми надання паліативної допомоги населенню Батуринської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.

16. Про затвердження Програми безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Батуринської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.

17. Про затвердження Програми туберкулінодіагностики дитячого населення Батуринської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.

18. Про затвердження Програми «Забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів  Батуринської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік»

19. Про внесення змін до Програми юридичного обслуговування Батуринської міської ради та її виконавчого комітету на 2020 рік.

20. Про внесення змін до Програми інформатизації Батуринської ОТГ на 2020 рік.

21. Про структуру та загальну чисельність закладів культури Батуринської міської ради.

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

24.Про прийняття у фонд міської ради земельних ділянок.

25.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

26. Про розірвання договорів оренди

27.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність

28.Про видалення небезпечних сухостійних дерев

 На пленарне засідання міської ради запрошено спеціаліста відділу земельних відносин, комунального майна та житлово-комунального господарства, головного бухгалтера Батуринської міської ради, старост Матіївського, Красненського, Митченського, Пальчіківського округів, першого заступника міського голови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь