A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Згідно з Указом Президента України «Про День адміністратора центру надання адміністративних послуг» 6 вересня 2021 року ми вперше святкуємо ДЕНЬ АДМІНІСТРАТОРА ЦНАП!

Дата: 07.09.2021 11:09
Кількість переглядів: 1741

6 вересня 2012 року вступив в дію  Закон України «Про адміністративні послуги» та почалося створення мережі ЦНАП в Україні.      

З метою отримання максимальної кількості адміністративних послуг в одному місці, створення сприятливих і доступних вимог для реалізації фізичними і юридичними особами прав на одержання таких послуг 12 червня 2019 року Батуринською міською радою було прийнято рішення «Про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого апарату Батуринської міської ради» (з 01 серпня 2021 року відділ «Центр надання адміністративних та соціальних послуг» Батуринської міської ради). Колектив ЦНАСПу працює ефективно і забезпечує високу якість надання ряду адміністративних та соціальних послуг.

  Крім того, працівники постійно вдосконалюють систему надання адміністративних послуг, скорочують терміни та спрощують процедуру їх надання, переводять окремі послуги в електронний формат, збільшують перелік таких послуг. Зокрема з вересня 2021 року для встановлення статусу багатодітної сім'ї або дитини з багатодітної сім'ї, для продовження посвідчень даних статусів жителі громади можуть звернутися до відділу «ЦНАСП» Батуринської міської ради.

 І у цей святковий день ЦНАСП живе  своїм звичним життям. Так само, як і щодня, відвідувачі мають можливість отримати якісні послуги.

Вітаємо фахівців з професійним святом!

Шановні  працівники! Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професійний рівень, самовіддачу та результативність у виконанні  фахових обов’язків. Бажаємо всьому колективу міцного здоров’я, добробуту, безупинного руху до успіхів, оптимізму, натхнення, впевненості у майбутньому, невичерпної життєвої енергії, блискучих ідей та реальних можливостей для їхнього втілення! Нехай Ваші професійні зусилля будуть щедро винагороджені людською шаною та повагою!

Святкового Вам настрою і нових звершень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь