A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про затвердження Програми підтримки осіб, які призвані на строкову службу до Збройний Сил України та військовослужбовців військової служби за контрактом, які уклали контракт зі Збройними Силами України у 2022-2024 роках, на 2022-2024 р

Дата: 26.11.2021 15:22
Кількість переглядів: 680

ПРОЄКТ 

 

УКРАЇНА

БАТУРИНСЬКА МІСЬКА РАДА

НІЖИНСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

(шістнадцята сесія дев’ятого скликання)

 

06 грудня 2021 року                        м. Батурин                                        № 17

 

 

Про затвердження Програми підтримки осіб, які призвані на строкову службу до Збройний Сил України та військовослужбовців військової служби за контрактом, які уклали контракт зі Збройними Силами України у 2022-2024 роках, на 2022-2024 роки

 

 

З метою підтримки осіб, які призвані на строкову службу до Збройний Сил України та військовослужбовців військової служби за контрактом, які уклали контракт зі Збройними Силами України на 2022-2024 роки, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

 

1. Затвердити Програму підтримки осіб, які призвані на строкову службу до Збройний Сил України та військовослужбовців військової служби за контрактом, які уклали контракт зі Збройними Силами України у 2022-2024 роках, на 2022-2024 роки, що додається

 

Міський голова                                                                       Леонід ДУША

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення 16 сесії Батуринської міської ради 9 скликання від 06.12.2021 № 17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Програма

підтримки осіб, які призвані на строкову службу до Збройний Сил України та військовослужбовців військової служби за контрактом, які уклали контракт зі Збройними Силами України у 2022-2024 роках, на 2022-2024 роки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вступ

Програма підтримки осіб, які призвані на строкову службу до Збройний Сил України та військовослужбовці військової служби за контрактом, які уклали контракт зі Збройними Силами України у 2022-2024 роках, на 2022-2024 роки (надалі – Програма) – це заходи, які проводяться з метою поліпшення фінансово - матеріального становища громадян, що виявили бажання в складний для країни час захищати її територіальну цілісність та недоторканність.

У рамках Програми передбачається надання одноразової грошової матеріальної допомоги особам, які зараховані на строкову військову службу або військову службу за контрактом до лав Збройних сил України.

Програма діє на період 2022-2024 роки.

 

1. Загальні положення

На сьогоднішній день першочерговим є питання виконання завдань  з відбору та прийняття громадян на строкову військову службу та  військову службу за контрактом, які визначені Президентом України - Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України та Міністерством оборони України, а також проведення ряду заходів з метою популяризації військової служби за контрактом. В умовах проведення в Україні АТО/ООС виникає гостра необхідність щодо комплектування бойових військових частин Збройних Сил України військовослужбовцями військової служби за контрактом.  

 

2. Мета та основні завдання

Метою Програми є матеріально - фінансове заохочення громадян, які виявили бажання проходити строкову військову службу та військову службу за контрактом у Збройних Силах України у 2022-2024 роках.

 

3. Очікувані результати

3.1. Посилення соціального захисту військовослужбовців та підвищення іміджу строкової військової служби та  військової служби за контрактом.

3.2. Покращення матеріального становища військовослужбовців строкової військової служби та  військової служби за контрактом та членів їх сімей за рахунок місцевого бюджету.

 

4. Джерела фінансування

Фінансування Програми здійснюється за рахунок видатків міського бюджету, передбачених на 2022-2024 роки та інших  джерел  фінансування, не заборонених законодавством України, згідно з поданими заявами військовослужбовців строкової військової служби, які призивалися у 2022-2024 роках та військової служби за контрактом, що уклали контракт у 2022-2024 роках.

 

5. Документи, які необхідно подати для отримання допомоги

Для отримання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцю строкової служби або військовослужбовцю військової служби за контрактом необхідно подати до Батуринської міської ради пакет наступних документів:

  • копія паспорта та ідентифікаційного коду військовослужбовця та/або члена його сім'ї ;
  • довідка про склад сім'ї з місця реєстрації військовослужбовця;
  • заява про надання матеріальної допомоги;
  • довідка з військового комісаріату про підтвердження проходження служби;
  • реквізити особового рахунку в одному з державних банків України для отримання коштів у безготівковій формі.

Основні заходи Програми у частині надання одноразової матеріальної допомоги

 

№ з/п

Заходи

Відповідальний виконавець

1.

Забезпечити виплату одноразової матеріальної допомоги в розмірі 3000 грн. військовослужбовцям (членам їх сімей), які уклали контракт у 2022-2024 роках про проходження військової служби і на час укладання контракту зареєстровані на території Батуринської міської територіальної громади не менше півроку.

Батуринська міська рада

2.

Забезпечити виплату одноразової матеріальної допомоги в розмірі 3000 грн. військовослужбовцям (членам їх сімей),  які проходять строкову службу у 2022-2024 роках і на початок проходження служби зареєстровані на території Батуринської міської територіальної громади не менше півроку.

Батуринська міська рада

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                       Леонід ДУША

 

 

 

 

Паспорт програми

підтримки осіб, які призвані на строкову службу до Збройний Сил України та військовослужбовців військової служби за контрактом, які уклали контракт зі Збройними Силами України у 2022-2024 роках, на 2022-2024  роки

 

        

1

Ініціатор розроблення Програми

Батуринська міська рада

2

Підстави розроблення Програми

 

Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про оборону України»

3

Розробник Програми

Виконавчий комітет Батуринської міської ради

4

Відповідальні виконавці Програми

Виконавчий комітет Батуринської міської ради

5

Термін реалізації Програми

 

2022-2024  роки

6

Орієнтовні обсяги фінансування

135,00 тис. грн.

2022 рік

2023 рік

2024 рік

45,00 тис. грн.

45,00 тис. грн.

45,00 тис. грн.

7

Джерела фінансування Програми

Міський бюджет, інші незаборонені  законодавством джерела.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь