A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Заходи пожежної та техногенної безпеки під час святкування Різдва!

Дата: 04.01.2022 16:53
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Заходи пожежної та техногенної безпеки під час святкування Різдва!

Ніжинське районне управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області звертається до настоятелів церков, храмів та прихожан щодо дотримання правил безпеки під час підготовки та проведення Різдва.

Шановні настоятелі церков та храмів! Підтримуйте у належному протипожежному стані приміщення та будівлі, забезпечуйте виконання елементарних заходів попередження виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій під час проведення Різдвяних служб. Звертаємо вашу увагу на забезпеченість первинними засобами пожежогасіння у місцях проведення масових заходів (вогнегасниками, відрами з водою та піском), проведення додаткових інструктажів з питань пожежної безпеки з відповідальними працівниками. Особливу увагу слід приділити стану електрогосподарства, та місцям встановлення свічок. Звертаємо Вашу увагу на стан шляхів евакуації та евакуаційних виходів з приміщень та будівель. Під час проведення заходів у приміщеннях не допускати їх захаращення та утримувати вільними і відчиненими. Під час церковних служб та проповідей у період святкування Різдва звертайте увагу населення на дотримання правил безпеки життєдіяльності.

Шановні прихожани! Проявляйте особливу пильність та обережність при використанні свічок - тримаючи свічку в руках, слідкуйте за тим, щоб вогонь не потрапив  на власні або чужі речі, які можуть миттєво спалахнути. Не залишайте після служби без нагляду церковні атрибути (лампадки та церковні свічки). Це є однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж під час святкування Різдва.

Шановні громадяни! Щоб свята пройшли без пригод, Ніжинське районне управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області просить Вас дотримуватись правил пожежної безпеки у релігійних закладах! Будьте обережні під час богослужінь! Вживайте всі можливі заходи щодо попередження надзвичайних ситуацій! У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером «101»!

 

Начальник Ніжинського

РУ ГУ ДСНС України

у Чернігівській області                                                                           Віктор КРАВЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь