A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Пам’ятатимемо завжди…

Дата: 14.09.2022 16:14
Кількість переглядів: 428

Пам’ятатимемо завжди…

У вересні мешканці Ніжинського району відзначають річницю звільнення Ніжинщини від нацистів, вшановують пам’ять полеглих та вклоняються воїнам-визволителям.

З 5-го по 9-те вересня 2022 року в Батуринській міській ТГ тривав тиждень пам’яті, присвячений 79-м роковинам від дня визволення населених пунктів громади від нацистських загарбників.

Друга світова війна принесла з собою безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль. І до сьогодні все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

 Є суд історії. Вже майже досконально вивчені всі масштаби тієї згубної війни. Її причини, її наслідки. І Перемога…  зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Не можна висловити те, що відчували тоді наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому.

І ми говоримо: «Ніхто не забутий!», «Ніщо не забуто!».

Ми пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських загарбників, і складаємо шану героям, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності, від посягань сусідньої держави.

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників і твердо віримо у нашу перемогу.

Вічна і світла пам’ять загиблим!

Слава Україні! Героям слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь