Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ, ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ, КОНКУРЕНТНОЇ ПРОЦЕДУРИ ЗАКУПІВЛІ

Дата: 29.08.2023 09:49
Кількість переглядів: 107

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ, ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЙОГО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ, КОНКУРЕНТНОЇ ПРОЦЕДУРИ ЗАКУПІВЛІ

 

Згідно зі статтею 16 Закону України «Про автомобільні дороги» вулиці і дороги міст та інших населених пунктів знаходяться у віданні органів місцевого самоврядування і є комунальною власністю.

Статтею 19 Закону України «Про автомобільні дороги» передбачено, що основними обов’язками органів місцевого самоврядування у частині управління функціонування і розвитком вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, зокрема, є: забезпечення безперервних, безпечних, економічних та зручних умов руху транспортних засобів і пішоходів вулицями і дорогами міст та інших населених пунктів; організація будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг міст та інших населених пунктів за встановленими для них будівельними нормами, державними стандартами та нормами.

Відповідно до п. 1.1 розділу 1. Загальні положення Порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23 вересня 2003 року № 154 (із змінами), роботи з ремонту та утримання об’єктів благоустрою мають бути спрямовані на забезпечення та збереження їх технічного та естетичного стану, підвищення експлуатаційних якостей та продовження їх строків служби.

Предмет закупівлі: "Реконструкція благоустрою центральної частини села на розі вулиць Центральної та Міщенка в с. Красне Ніжинського району Чернігівської області" (45454000-4 - Реконструкція)

Очікувана вартість предмета закупівлі: 3 137 851,00грн

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі/розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість закупівлі робіт визначена з урахуванням будівельних норм і правил відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до проектно-кошторисної документації, розробленої у відповідності до вимог державних будівельних норм і правил та зазначені у додатку до тендерної документації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь