A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Державна податкова служба України у Чернігівській області інформує

Довідку про доходи можна отримати самостійно

Довідку про доходи можна отримати самостійно Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує, що у рамках кампанії декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців за 2021 рік, громадяни можуть скористатися Е-сервісом «Електронний кабінет» для отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, а також підготувати, заповнити та надіслати в електронному вигляді до контролюючих органів декларацію про майновий стан і доходи.

16:30 17.02.2022

Надходження єдиного податку від суб’єктів господарювання Чернігівщини у січні 2022 року зросли на 20 млн гривень

Надходження єдиного податку від суб’єктів господарювання Чернігівщини у січні 2022 року зросли на 20 млн гривень            У січні 2022 року фізичні особи – підприємці Чернігівської області сплатили до місцевих бюджетів 81 млн грн єдиного податку і тим самим перевищили факт надходжень відповідного періоду минулого року на 32,5 відс. або на 18,9 млн грн  (у січні 2021 року надходження єдиного податку з  фізичних осіб становили 58 млн грн). Про це повідомила начальниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк.

14:51 15.02.2022

Застерігаємо від шахраїв, які  видають себе  за працівників податкової служби!

Застерігаємо від шахраїв, які  видають себе  за працівників податкової служби!   Головне управління ДПС у Чернігівській області інформує громадян, платників податків, що до суб’єктів господарювання м. Ніжина почали надходити телефонні дзвінки від невідомих осіб, які представляються працівниками Ніжинської ДПІ. Телефонують із мобільного телефону 0953404479 та просять передзвонити за номером 0955973516, начебто начальнику Ніжинської ДПІ. При цьому невідомі особи просять надати грошові кошти. Вкотре повідомляємо, що такі дії вчиняють шахраї. Застерігаємо платників податків бути пильними та не піддаватися на провокації.  Попереджаємо, що у разі надходження таких дзвінків з будь-якими незаконними пропозиціями або вимогами, одразу повідомляйте працівників підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції за номером телефону: (0462) 652-315, 652-392, 668-522.           Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»          Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

13:37 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь