A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Державна податкова служба України у Чернігівській області інформує

Подати уточнюючу податкову декларацію про майновий стан і доходи можна за допомогою Електронного кабінету

У разі необхідності виправлення виявлених помилок, що містяться у раніше поданій податковій декларації про майновий стан і доходи у майбутніх податкових періодах платник податку може надіслати до контролюючого органу уточнюючу податкову декларацію (з урахуванням строків давності, визначених Податковим кодексом України) за формою чинною на час подання уточнюючої декларації.

13:37 06.04.2021

Сплачуйте податки на нові рахунки

З 1 січня 2021 року введені в дію нові бюджетні рахунки у розрізі територіальних громад для зарахування надходжень до бюджету та небюджетні рахунки для зарахування єдиного внеску.

14:56 01.03.2021

Відомості про доходи – в Електронному кабінеті

Цифрова трансформація Державної податкової служби триває. Для спрощення та зручності спілкування громадян з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, банками, іншими установами та організаціями ДПС запроваджено новий е- сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді, засвідчених кваліфікованою електронною печаткою ДПС».

14:50 01.03.2021

На Чернігівщині з незаконного обігу вилучено понад 32 тисячі пляшок алкоголю з підробленими акцизними марками

Співробітниками управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Чернігівській області у рамках співпраці з податковою міліцією Головного управління ДФС у Чернігівській області взято участь у заходах, спрямованих на виявлення фальсифікованої продукції.

14:49 25.02.2021

Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує, що 26.02.2021 року закінчується строк подання заяви на списання ЄСВ для ФОП

Законом від 04 грудня 2020 року № 1072-ХІ було встановлено новий період, протягом якого фізичні особи - підприємці (крім фізичних осіб - підприємців, які обрали  спрощену систему оподаткування), які припинили державну реєстрацію   та подали до податкового органу звітність відповідно до вимог ст.6 цього Закону, можуть звернутися до податкового органу (за місцем реєстрації) із заявою про списання боргу з ЄСВ.

15:52 22.02.2021

Як фермерам отримати фінансову підтримку від держави?

У травні 2019 року відповідно до статті 13 1 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» Мінекономіки розроблено Порядок надання сімейним фермерським господарствам додаткової фінансової підтримки через механізм доплати на користь застрахованих осіб - членів/голови сімейного фермерського господарства єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22.05.2019 № 565. Постанова набрала чинності 1 січня 2020 р.

16:09 29.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь