A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини Батуринської громади

Дата: від до Скинути

Можливість працевлаштування в Ізраїлі

Можливість легального працевлаштування українських громадян у державі Ізраїль врегульована міждержавною Угодою, укладеною між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринкупраці Держави Ізраїль від 07 червня 2016 року.

16:59 23.02.2021

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

Служба у справах дітей Батуринської міської ради повідомляє, що відповідно до ст. 30 (1)  Закону України «Про охорону дитинства» та постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 року №268 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» пунктом 3 Порядку визначено, що право на отримання статусу мають:

13:27 18.01.2021

Державна служба зайнятості 30 років на службі людям

Нинішній 2020 рік для державної служби зайнятості – ювілейний. 21 грудня виповнюється 30 років від дня її створення. Сьогодні – це сучасна сервісна установа, яка демонструє нові можливості для клієнтів та є ефективним посередником між роботодавцями та шукачами роботи.

14:39 18.12.2020

З 23 березня 2020 року і до завершення карантину система безоплатної правової допомоги призупила особистий прийом громадян (але працює онлайн).

У цей період відділ «Бахмацьке бюро правової допомоги» Ніжинського МЦ з НБВПД надаватиме правові послуги дистанційно. Ці заходи передбачені наказом Координаційного центру з надання правової допомоги від 20 березня №128-аг «Про організацію роботи з громадянами на період карантину».

16:35 08.04.2020

Правила відвідування Державної міграційної служби під час карантину

З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та відповідно до затверджених Урядом заходів, підрозділи ДМС переведено на максимальне використання засобів дистанційного запису до електронної черги – за допомогою попереднього запису на офіційному веб-сайті ДМС. ДМС закликає усіх своїх відвідувачів – і громадян України, і іноземців та осіб без громадянства – утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби!

09:41 23.03.2020

Повідомте про ваш приїзд з-за кордону!

Шановні жителі Батуринської громади, якщо ви або члени вашої родини протягом останніх днів приїхали із-за кордону на територію Батуринської ОТГ, ви зобов'язані повідомити про це місцеву владу. 

13:53 22.03.2020

Постанова Кабінету міністрів №211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" зі змінами та доповненнями від 16 березня 2020 року

Відповідно до статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р.  Кабінет Міністрів України постановляє:

11:14 17.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь