A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Пенсійний фонд України інформує

Працюючим пенсіонерам перераховано пенсії

З 1 квітня проведено перерахунки пенсій особам, які продовжують працювати після виходу на пенсію. 5,2 тис пенсіонерів в Чернігівській області збільшено розмір пенсій у зв’язку з урахуванням страхового стажу та заробітної плати. Середній розмір підвищення становить 134 грн.

14:22 21.04.2020

Про грошову допомогу, компенсацію, індексацію – у питаннях і відповідях

1 квітня, на засіданні Кабінету Міністрів України ухвалено постанову «Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році», якою визначається механізм проведення перерахунку пенсій, встановлення щомісячної компенсаційної виплати для пенсіонерів старше 80-річного віку та виплати одноразової грошової допомоги у сумі 1000 грн.

12:52 07.04.2020

Пенсійний фонд працює в штатному режимі

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області повідомляє, що в умовах карантину графіки прийому громадян в сервісних центрах залишаються незмінними. Фінансування та виплата пенсій здійснюється згідно затверджених графіків.

14:29 18.03.2020

Бахмацьке об'єднане управління Пенсійного фонду України інформує

Відповідно до частини другої статті 42 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» передбачено механізм проведення перерахунку раніше призначених пенсій шляхом збільшення показника середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачені страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії.

16:26 26.02.2019

Монетизація пільг і субсидій

В Україні вводиться в дію монетизація пільг і субсидій. Вже весною споживачі комунальних послуг, а близько 70 % з них пенсіонери,  отримають субсидії у вигляді грошей. 

10:05 22.02.2019

Нові можливості електронного пенсійного посвідчення

З січня 2019 року пенсіонери, які отримали ЄПП, та мають зарплатну картку іншого банку, можуть підключити її до сервісу «Ощад 24/7». Про це повідомили фахівці головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області. Щоб додати до «Ощад 24/7» картку іншого банку, достатньо лише ввести її реквізити та підтвердити прив’язку картки за номером телефону. І можна вільно сплачувати он-лайн всі свої платежі. Новий сервіс, наразі, дає можливість здійснювати карткові перекази та оплату послуг мобільного зв’язку тощо. При цьому, при здійсненні переказу з картки іншого банку на картку Ощадбанку, емітовану банком в тарифному пакеті «Мій комфорт», комісія не стягується.

13:21 04.02.2019

За два роки військові пенсії мають подвоїтись

З 1 січня 2019 року  пенсії військових пенсіонерів Чернігівщини зростуть, у середньому, на 711 гривень. Підвищені пенсії отримають майже 19 тисяч колишніх військовослужбовців і міліціонерів. Про це повідомив начальник головного управління ПФУ в Чернігівській області Юрій Юрченко.

12:54 21.11.2018

Пенсії з 1 грудня підвищуються

На Чернігівщині мінімальні пенсійні виплати та надбавки і підвищення до пенсій для непрацездатних осіб будуть збільшені з 1 грудня 2018 року.  Пенсіонери, які мають право на підвищення пенсії, пенсію в новому розмірі отримають у грудні. У бюджеті Пенсійного фонду України на ці потреби передбачені відповідні фінансові ресурси. Про це повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

12:52 21.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь