A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Співпраця та підтримка депутата Батуринській громаді!

Дата: 06.05.2019 08:38
Кількість переглядів: 1282

Фото без опису

Народний депутат України по виборчому округу № 208 Валерій Давиденко вкотре підтримав майбутнє Батурина і держави – школярам стане комфортніше навчатись, а капітальний ремонт покрівлі Батуринської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Григора Орлика прикрашатиме старовинну будівлю і справлятиме гарне враження у загальному архітектурному ансамблі міста, яке у цьому році відзначає 350 років з Дня започаткування гетьманської резиденції в Батурині.

 

Тільки протягом 2017-поч.2019 рр. Батуринська громада завдяки потужній підтримці народного депутата України Валерія Давиденка отримала кошти субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку, що разом склало понад 4 млн. грн. - це і придбання медичного обладнання, побутової та комп’ютерної техніки для КНП «Батуринський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», і придбання мультимедійних проекторів, екранів, комп’ютерної техніки,  комплектів меблів, класних дощок для закладів освіти, капітальні ремонти приміщення їдальні та учбових класів, покрівлі та зовнішніх мереж Батуринської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Григора Орлика, капітальний ремонт системи опалення адміністративного будинку в с. Матіївка; реконструйовано та у 2017 році здано в експлуатацію сільську лікарську амбулаторію с. Городище, яке на сьогодні є у складі Батуринської громади, тобто депутатська підтримка відчувалась спочатку створення громади.

 

Фото без опису

Тішимось, що депутат часто відвідує заходи громади, спілкується з мешканцями, працівниками установ та підприємств. Щиро дякуємо пану Валерію за змістовну допомогу та щиру зацікавленість у всебічному розвитку життя Батуринської об’єднаної територіальної громади!

Ми пишаємося тим, що маємо такого народного депутата – депутата від народу! Дякуємо Вам, пане Валерію, за постійний інтерес, увагу і турботу, за вагомий внесок у розвиток громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь