A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення про умови проведення конкурсу оренди комунального майна

Дата: 18.07.2019 13:25
Кількість переглядів: 819

1. Умови конкурсу :

- стартовий розмір орендної плати становить 2200,00 грн.;

- термін оренди 2 роки 11 місяців;

- використання орендованого об'єкта: здійснення піприємницької діяльності (розміщення аптеки (пункта), яка реалізує готові ліки);

- дотримання вимог експлуатації об'єкта;

- компенсація переможцем конкурсу витрат орендодавця або іншого учасника витрат на публікації оголошення про конкурс за виставленими рахунками відповідних ЗМІ;

- кінцевий термін прийняття пропозицій –26.07.2019р.;

 - дата, час і місце проведення конкурсу: конкурс відбудеться 31.07.2019 року об 11:00 год., за адресою: м.Батурин, вул. В.Ющенка, 30. Реєстрація учасників конкурсу закінчуєтья за 10 хвилин до початку проведення конкурсу.

2. Основним критерієм визначення переможця є найбільший розмір орендної плати при обов'язковому забезпеченні виконання інших умов конкурсу.

  Стартова орендна плата визначається за Методикою розрахунку і порядком використання плати за оренду майна комунальної власності. У разі надходження від орендарів до оголошення конкурсу разом із заявою на оренду різних пропозицій щодо орендної плати як стартова для визначення конкурсу застосовується найбільша з пропозицій.

2.1. Якщо договір оренди комунального майна не буде укладено з переможцем конкурсу (переможець відмовиться) то комісією буде оголошено про проведення повторного конкурсу.

3. Для участі в конкурсі Орендодавець подає на розгляд конкурсної комісії такі матеріали:

- заяву про участь у конкурсі. Якщо учасник конкурсу вже подавав заяву про оренду, яка стала підставою для оголошення конкурсу, після оголошення конкурсу він подає нові пропозиції відповідно до умов конкурсу. Конкурсні пропозиції додаються у запечатаних конвертах з написом: «На конкурс». Конверт має бути підписаний учасником конкурсу та скріплений печаткою (за наявністю).

- пропозиції щодо виконання умов конкурсу, крім розміру орендної плати, пропозиція стосовно якої вноситься учасником конкурсу в день проведення конкурсу;

- інформацію про засоби зв’язку з ним;

- відомості про учасника конкурсу:

а) для юридичних осіб:

- документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;

- посвідчені нотаріусом копії установчих документів;

- копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;

- завірену належним чином копію звіту про фінансові результати учасника конкурсу з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік;

- довідку від учасника конкурсу про те, що до нього не порушено справу про банкрутство;

б) для фізичних осіб:

- документ, що посвідчує особу учасника конкурсу, або належним чином оформлену довіреність;

- копію витягу або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;

- завірену належним чином копію декларації про доходи або копію звіту суб’єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку;

   Конверти передаються голові Комісії перед її засіданням, під час якого конверти розпечатуються. Інформація про учасників конкурсу до його початку не підлягає розголошенню. Конкурс проводиться з використанням відкритості пропонування розміру орендної плати за принципом аукціону. Реєстрація учасників Конкурсу завершується за 10 хвилин до початку проведення Конкурсу.

4. Конкурсна комісія

4.1. До складу конкурсної комісії (далі - комісія) входять представники орендодавця та районної ради за її пропозицією. В разі неподання районною радою пропозиції щодо кандидатури свого представника до складу комісії комісія утворюється без представника районної ради.

4.2. Комісія утворюється в кількості від 5 до 7 осіб. Склад комісії затверджується наказом орендодавця.

4.3. Основними завданнями та функціями комісії є:

- визначення умов та строку проведення конкурсу;

- розгляд поданих претендентами пропозицій та підготовка для затвердження орендодавцем списку учасників, допущених до участі в конкурсі;

- проведення конкурсу з використанням відкритості пропонування розміру орендної плати за принципом аукціону;

- складання протоколів та подання їх на затвердження Орендодавцю.

4.4. Комісія розпочинає роботу з моменту підписання розпорядження (наказу) про її створення.

4.5. Керує діяльністю комісії та організовує її роботу голова комісії, який призначається з числа представників орендодавця. Голова комісії скликає засідання комісії, головує на засіданнях і організовує підготовку матеріалів на розгляд комісії.

   Рішення комісії приймаються більшістю голосів присутніх на засіданні членів комісії. Голова комісії має право вирішального голосу у разі рівного розподілу голосів членів комісії.

   Заступник голови   комісії, який виконує обов'язки голови комісії у разі   його   відсутності,   призначається  з   числа представників орендодавця.

4.6. Засідання комісії є закритими, крім засідання, під час якого проводиться конкурс з використанням відкритості пропонування розміру орендної плати за принципом аукціону. У разі потреби отримання додаткової інформації комісія має право заслуховувати на своїх засіданнях пояснення учасників конкурсу.

Члени комісії та працівники орендодавця, які забезпечують проведення конкурсу, несуть відповідальність за   розголошення інформації:

- про учасників конкурсу, їх кількість та їх конкурсні пропозиції (до визначення переможця);

- яка міститься в документах, наданих учасниками конкурсу;

4.7. Засідання комісій є правомочними за умови участі в них: при чисельності комісії 5 осіб - не менше 3 осіб, при чисельності 7 - не менше 5 осіб.

(Згідно ЗУ «Про оренду державного та комунального майна», постанови КМУ «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна»)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь