Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

На часі економічне виховання дошкільнят!

Дата: 01.03.2018 16:10
Кількість переглядів: 1466

Фото без описуНещодавно на базі Батуринського ДНЗ «Віночок» відбувся семінар для вихователів закладів дошкільної освіти Батуринської ОТГ. На ньому обговорювалося питання економічного виховання дошкільнят. Це порівняно новий напрямок у дошкільній педагогіці, але досить актуальний і важливий.

Фото без описуНа семінарі йшлося про збагачення форм роботи з дітьми новими освітніми технологіями в процесі формування фінансово-економічної компетентності дошкільників.

Вихователі разом з працівниками відділу освіти міської ради відвідали заняття з основ економічної культури для дітей старшого дошкільного віку на тему: «Допоможемо гному Економу», яке провела вихователь Батуринського ДНЗ «Віночок» Петровська Г.І. Заняття було цікавим, нестандартним, зі створеними проблемними ситуаціями та використанням інноваційних технологій.

Фото без описуУ другій частині семінару його учасники разом з вихованцями  закладу дошкільної освіти переглянули театралізовану казку на новий лад «Колобок», підготовлену колективом працівників ДНЗ «Віночок». Діти не лише із захопленням подивилися казку,  впізнаючи в казкових героях своїх вихователів, їх помічників, медичну сестру та інших працівників садочка, а й поглибили свої знання про важливість чистоти для збереження і зміцнення здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь