Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Увага! Акція «Готуємось до школи разом»

Дата: 29.08.2022 13:50
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

      Вже пів року ми переконуємось у тому, що у єдності наша сила. В цей складний час не всі сім’ї здатні забезпечити своїх дітей необхідним для навчання, тому поліція разом зі Службою у справах дітей Батуринської міської ради вирішила їх підтримати.

     З метою забезпечення якісного здобуття освіти дітьми, вразливих категорій, запрошуємо  долучитися до акції «Готуємось до школи разом»! Всі, хто має таку можливість, приносьте канцелярське приладдя: зошити, ручки, щоденники, олівці, портфелі та ін., що неодмінно знадобиться здобувачам знань, до Служби у справах дітей Батуринської міської ради (Батуринська міська рада, 2 поверх) чи до адмінбудівель своїх старостатів на території Батуринської МТГ. Акція триватиме з 29.08.2022 р. по 05.09.2022 р.

     Зібрані протягом акції речі правоохоронці  разом із Службою у справах дітей обов’язково передадуть переселенцям та діткам з малозабезпечених сімей.

    Такі акції нині неабияк потрібні задля успішного навчання діток, а ще, аби вкотре підтримати людей, які змушені були почали життя заново.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь