A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

8 травня - День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2023 09:32
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

8 травня - День пам’яті та примирення

8 травня уся Європа відзначає День пам’яті та примирення. Це важливий для кожної людини день, який відрізняється сильним символізмом. Пам'ять - означає, що ми пам'ятаємо тих, хто поклав своє життя в період від 1939 до 1945 року. Примирення - символ того, що всі країни повинні об'єднатися разом.

Цей захід присвячений пам’яті жертв Другої світової війни 1939–1945 років і завжди викликає неоднозначні почуття – поєднання світлої радості та гіркого суму. Ми знаємо, якою високою ціною дісталася нам перемога, та схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя за свободу та гідність. Цей день – пам’ять про страшні події, нагадування про те, що в жодному разі не можна вирішувати політичні та дипломатичні проблеми військовим шляхом.

На жаль, гасло «Ніколи знову» не має жодного значення для країни, що вирішила повторити жахливі події Другої світової війни. Цього року ми знову не можемо відзначати цей день як завжди, адже зараз Україна знаходиться у стані активної боротьби з агресором, який посягнув на нашу демократію. Кожного дня наші захисники та мирні громадяни наближують країну до перемоги, навіть ціною власного життя. І як би не було нам складно, ми вистоїмо, адже ця війна – за нашу землю, свободу, гідність, демократію та європейські цінності.

Увесь світ бачить, що зараз відбувається в Україні. Росія як країна-агресор обов’язково буде покарана і відповість за кожен злочин, скоєний на нашій землі. Зовсім скоро ми будемо відзначати свій День перемоги. Тримаймося! Усе буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь