Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

«Армія відновлення»: у Чернігові розширили перелік суспільно корисних робіт для безробітних

Дата: 10.07.2023 15:29
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

«Армія відновлення»: у Чернігові розширили перелік суспільно корисних робіт для безробітних

Таке рішення 4 липня прийняв виконком міської ради. Зокрема, тепер безробітних залучатимуть до роботи військкоматів, де вони допомагатимуть у вирішенні питань соціального забезпечення та пільг звільнених з військової служби військовослужбовців, з оформленням документів для отримання грошової допомоги сім’ям загиблих захисників України, будуть опрацьовувати результати професійно-психологічного відбору призовників на військову службу.

Окрім того, до переліку робіт також увійшли роботи по плетінню маскувальних сіток (спільно з ГО «Місто герой»), прибиранню поховань (на замовлення спецкомбінату - це КП обслуговує, зокрема, кладовище «Яцево»), по ремонту будинків та ліквідації стихійних сміттєзвалищ (на замовлення КП «Деснянське»). Очікується, що усього до суспільно-корисних робіт на цих підприємствах залучать близько 70 безробітних.

Донедавна у Чернігові безробітні працювали на суспільно корисних роботах: облаштовували укриття цивільного захисту, здійснювали ремонтно-відновлювальні роботи, плели маскувальні сітки та розбирали завали. У службі зайнятості пояснюють: на період участі у таких роботах з безробітними укладаються строкові трудові договори, оплата праці не може бути нижчою розміру мінімальної заробітної плати (на сьогодні - 6700 грн).

 

Загалом в області у поточному році до суспільно корисних робіт долучилися і таким чином поповнили лави «Армії відновлення» країни майже 3,5 тис. безробітних.

Бажаєте й ви вступити до «Армії відновлення» країни? Звертайтеся до структурного підрозділу обласної служби зайнятості, зручного для вашого відвідування, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь