Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

#економіка_ другийфронт

Дата: 14.11.2023 14:50
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

#економіка_ другийфронт

Шановні роботодавці! Запрошуємо вас до співпраці. Чекаємо у будь-якому структурному підрозділі обласної служби зайнятості.

Що пропонуємо?

Перш за все – якісний та оперативний підбір персоналу. Маємо найбільшу базу шукачів роботи. Усі резюме - за посиланням: https://is.gd/lu5heP Підписку на вакансії за галуззю або регіоном можна здійснити через бот @DCZworknowbbot

У співпраці з фахівцями-рекрутерами ви безкоштовно і максимально швидко знайдете собі кваліфікованого працівника. Вони, у зручний для вас час, організують співбесіду з претендентом на вільне робоче місце.

На ваше замовлення – професійна підготовка, перепідготовка чи підвищення кваліфікації безробітних. Зокрема, у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, які діють у 8 областях України та пропонують навчання за 95 ліцензованими професіями та 365 освітніми програмами. У переліку професій – токар, фрезерувальник, електрозварник, слюсар-ремонтник, водій, муляр, штукатур, лицювальник-плиточник, монтажник гіпсокартонних конструкцій, верстатник, оператор верстатів з програмним керуванням, налагоджувальник верстатів тощо.

Додаткова перевага – стажування безпосередньо у вас на підприємстві, на конкретному робочому місці. Так у вас буде нагода оцінити претендента під час виробничого процесу.

І це ще не все! Ви можете розраховувати на фінансову підтримку від служби зайнятості. Компенсаційні виплати гарантовано за працевлаштування окремих категорій безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці; зареєстрованих безробітних на нові робочі місця; переселенців. Також віднедавна уряд запровадив програму, за якою роботодавцям відшкодовуються витрати на облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю.

Тримаємо економічний фронт та наближаємо Перемогу щодня!

 

                                                                                      Обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь