Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Благодійна організація «Право на захист»

Дата: 03.06.2024 14:20
Кількість переглядів: 188

Повідомляємо, що Благодійна організація «Право на захист» реалізує проєкт «Забезпечення захисту прав та юридична допомога внутрішньо переміщеним особам, та людям, що постраждали внаслідок війни» за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні.  В рамках реалізації даного проєкту БФ «Право на захист» в партнерстві з УВКБ

ООН (Агентство ООН у справах біженців) розпочало масштабну програму допомоги, що включає моніторинг захисту, надання юридичної допомоги, реєстрацію на грошову допомогу найбільш вразливим категоріям внутрішньо переміщених осіб.

 Програма служить доповненням до національної системи соціального захисту та соціальної допомоги, та має на меті надати комплексну допомогу людям, які були змушені тікати із зони проведення активних бойових дій до населених пунктів Чернігівської області.

Юристи БФ «Право на захист» проводять роз'яснювальну роботу серед ВПО і постраждалих від збройної агресії осіб, здійснюють прийом запитів щодо правових консультацій та правової допомоги за допомогою телефону, електронних засобів зв'язку, шляхом відвідування громад, мобільних індивідуальних і групових консультативних сесій.

В рамках реалізації даної програми запланована зустріч жителів громади із юристами Благодійного фонду «Право на захист», яка відбудеться 4 червня о 12 год 30 хв в приміщенні Центру надання адміністративних та соціальних послуг (Чернігівська обл., м. Батурин, вул. В. Кооперативна, 9 (колишня автостанція).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь