Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 26.07.2024 09:48
Кількість переглядів: 66

ОГОЛОШЕННЯ!

З метою забезпечення сталого розвитку Батуринської міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Батуринська міська рада Ніжинського району Чернігівської області, рішенням 38 сесії 9 скликання    № 31 від 12 липня 2024 року розпочала процедуру розробки Комплексного плану просторового розвитку території Батуринської міської територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади за посиланням:  https://baturyn-rada.gov.ua/docs/1738151/

На вимогу Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» Батуринська міська рада повідомляє про початок прийому заявок від мешканців громади, представників громадських організацій, бізнесу, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Батуринської міської територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області.

З вимогами до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативного-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану можливо ознайомитись у тексті рішення про розробку Комплексного плану.

Заяви приймаються з 25.07.2024 року по 08.08.2024 року включно на ім’я міського голови в електронному вигляді на електронну адресу:  baturin-mrada@ukr.net  або у паперовому вигляді за адресою: 16512, Чернігівська область, Ніжинський район, м. Батурин, вул. ім.В.Ющенка, 30. Особисто заяву приймуть в відділі земельних відносин, комунального майна та жкг Батуринської міської ради за адресою: м. Батурин, вул. Кооперативна, 9 (приміщення ЦНАСП). Телефон для довідок: 0671733119.

 

Зразок заяви

 

Батуринському міському голові Ніжинського району Чернігівської області

Душі Л.Л.

____________________________________________________________________________________________________________

(ПІБ заявника)

________________________________________________________________________

(назва, серія і номер документа, що посвідчує особу заявника)

___________________________________

(ідентифікаційний номер)

___________________________________

___________________________________

(місце проживання)

___________________________________

(телефон) 

 

Заява

 

Прошу включити мене до робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Батуринської міської територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області.

При цьому надаю згоду на обробку моїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

_____________                                                                               _____________

          (дата)                                                                                                             (підпис)

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь