Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Урядовий проект єРобота

Дата: 30.07.2024 14:00
Кількість переглядів: 48

Урядовий проект єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів для ветеранів та членів їхніх сімей, а також на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду, теплиці. Подача заявки на всі напрямки проєкту єРобота здійснюється через портал Дія.

Отримати грант може здатися складним завданням, але ми переконані, що це досяжна мета для кожного, хто знаходиться в пошуках можливостей.

Історії наших грантерів — різноманітні, але всі вони мають єдине спільне: віру у себе, наполегливість та бажання творити свою власну історію.

Завдяки програмі «Власна справа» тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером. Віра в майбутнє та у власні можливості — це те, що надихає нас щодня.

Ми допоможемо вам зробити перший крок у напрямку до мрії. Звертайтеся до регіонального офісу "Зроблено в Україні", який діє на базі Чернігівського обласного центру зайнятості (м.Чернігів, вул.Коцюбинського,40)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь