Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій в січні-липні 2024 року

Дата: 08.08.2024 09:44
Кількість переглядів: 41

Про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій в січні-липні 2024 року

Протягом січня-липня 2024 року суб'єкти господарювання Чернігівського області зареєстрували у податковій службі 3458 одиниць касової техніки, що на 1017 більше, ніж за відповідний період минулого року.

Платники податків надають перевагу програмним реєстраторам розрахункових операцій – з початку року зареєстровано 2581 касовий апарат "у смартфоні". Класичних реєстраторів розрахункових операцій зареєстровано 877.

          У липні 2024 року представники бізнесу підключили 373 програмних реєстраторів розрахункових операцій та 1162 звичайних реєстраторів розрахункових операцій .

Звертаємо увагу, що податкова служба пропонує безкоштовні програмні реєстратори розрахункових операцій. Це можливо зробити встановивши відповідні програми на комп'ютер, ноутбук, смартфон та будь-які інші гаджети, що працюють на платформах WEB, Android, iOS та Windows. Докладно про їх функціонал можна ознайомитись за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/prezentatsiyni-materiali/681168.html.

Детальна інформація та роз'яснювальні матеріали щодо підключення і роботи із програмним забезпеченням ДПС – за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

 

          Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь