A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Державна податкова служба України у Чернігівській області інформує

За січень-лютий 2020 року платниками Чернігівщини сплачено 2,7 млрд гривень податків, зборів та єдиного внеску

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що за січень-лютий поточного року до бюджетів усіх рівнів платниками сплачено 1,9 млрд грн податків, зборів та обов’язкових платежів. Приріст до минулого року становить 10,5 відс., або майже на 180 млн грн більше минулорічного показника.

15:12 13.03.2020

У фальсифікаторів тютюнової продукції вилучено «майна» майже на 3 млн гривень

Канал з транспортування оптових партій тютюнових виробів перекрили працівники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області.

16:09 12.03.2020

Платники Чернігівщини сплатили 209 мільйонів гривень рентної плати за користування природними ресурсами

За січень-лютий 2020 року до зведеного бюджету від платників податків Чернігівщини надійшло майже 209 млн грн рентної плати, що становить 108,6 відс. до рівня відповідного періоду минулого року. Зокрема, до державного бюджету надійшло 164,2 млн грн, до місцевих – 44,8 млн гривень.

16:00 12.03.2020

На Чернігівщині виявлено порушень при торгівлі підакцизними товарами на суму 711 тисяч гривень

В управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Чернігівській області повідомили, що під час проведення 45-ти перевірок суб'єктів господарювання, що займаються роздрібною торгівлею алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним, виявлено 34 порушення. Прийнято рішення про застосування до порушників штрафних фінансових санкцій на суму 711 тисяч гривень. Серед найбільш поширених порушень фахівці називають зберігання алкогольних напоїв маркованих марками акцизного податку з ознаками підробки. До речі, у разі підтвердження неавтентичності марок акцизного податку штрафна фінансова санкція за таке порушення починається від 17 тисяч гривень. З початку року викрито 17 таких порушень, більшість з них - у місті Чернігові, а також Носівському та Ічнянському районах Чернігівської області.

12:47 05.03.2020

Новації 2020 року у застосуванні РРО: процедура повернення коштів «кешбек»

Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує, що з 01.10.2020 набирають чинності норми Закону України від 20 вересня 2019 року № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» щодо запровадження механізму «кешбек».

12:44 05.03.2020

Як самостійно отримати довідку про доходи в Електронному кабінеті

Триває період подання декларацій державними службовцями та особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. У цей період традиційно зростає кількість користувачів Електронного кабінету. Сервіс дозволяє оперативно та у будь-який час отримати відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків, необхідні для заповнення декларації.

10:35 04.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь