A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення

В Батурині відбудеться IIІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Територія талантів–2017»

18 листопада 2017 року в гетьманській столиці Батурині відбудеться III Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Територія талантів–2017». Фестиваль проводиться з метою виявлення найбільш талановитих і перспективних хореографічних колективів України та відкриття нових імен і талантів в галузі хореографічного мистецтва. Організатор проекту - танцювальний центр «Територія твого танцю» під керівництвом Ірини Баштан.

09:15 10.11.2017

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної спеціаліста відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Батуринської міської ради

"Батуринська міська  рада оголошує повторний конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу культури, сім’ї, молоді та спорту  Батуринської міської ради Бахмацького району Чернігівської області.

15:09 23.10.2017

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з юридичних питань Батуринської міської ради

«Батуринська міськарада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з юридичних питань Батуринської міської ради Бахмацького району Чернігівської області.

15:06 23.10.2017

День міста Батурин, з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва

Вельмишановні батуринці! Від цього року Батуринською міською радою прийнято рішення про проведення дня міста Батурина з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва, в дні коли вся Україна відзначає Покрову Пресвятої Богородиці! Особливого змісту вшанування Покрови, захисників і козаків набуває саме на батуринській землі, окрасою якої є величний український храм Покрови, уродженці якої в усі часи були в лавах мужніх захисників нашої країни і яка впродовж десятиліть була офіційним центром козацької держави. Запрошуємо на День Батурина, який ми спільно відзначимо 15 жовтня 2017 року на території Будинку культури.

14:25 10.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь