Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини Батуринської громади

Дата: від до Скинути

До уваги роботодавців

До уваги роботодавців

Закон України від 23.09.1999 № 1105- XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» в частині 3 статті 30 визначає, що рішення про призначення матеріального забезпечення та надання соціальних послуг приймається комісією (уповноваженим) із соціального страхування, що створюється (обирається) на підприємстві, в установі, організації, до складу якої входять представники адміністрації підприємства, установи, організації та застрахованих осіб (виборних органів первинної профспілкової організації (профспілкового представника) або інших органів, які представляють інтереси застрахованих осіб).

08:48 29.05.2018

Фестивальне літо-2018

Фестивальне літо-2018

Фестивалі, ярмарки та свята – це завжди чудовий привід запросити гостей та друзів. Яскраві події приваблюють туристів, запам’ятовуються, створюють чудовий настрій та формують позитивний імідж села, селища, містечка або міста. Покровський ярмарок у Ніжині, Свято-Миколаївський – у Коропі, фестиваль «Київська русь» у Любечі, «Седнівська осінь » – у Седнєві. І це не вичерпний перелік. Щороку з’являються нові події, свіжі та цікаві рішення, організатори додають «родзинок» і колориту.

12:41 24.05.2018

Новини щодо субсидій

Новини щодо субсидій

З 01.05.2018 року постановою Кабінету Міністрів України внесено зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій.

09:41 18.05.2018

Нові тарифи  на комунальні послуги в м.Батурин

Нові тарифи на комунальні послуги в м.Батурин

У зв’язку з підвищенням цін на електроенергію, пальне, витрати на поточні ремонти, підвищення розміру заробітної плати та враховуючи аналіз роботи Сервісного комунального підприємства «Мрія», виконавчий комітет Батуринської міської ради вирішив:

11:07 06.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь