Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення

Благодійна організація «Право на захист»

Повідомляємо, що Благодійна організація «Право на захист» реалізує проєкт «Забезпечення захисту прав та юридична допомога внутрішньо переміщеним особам, та людям, що постраждали внаслідок війни» за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні.  В рамках реалізації даного проєкту БФ «Право на захист» в партнерстві з УВКБ

14:20 03.06.2024

Благодійна організація «Благодійний фонд «АЛЬПС Рeзілієнс Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «АЛЬПС Рeзілієнс Україна» — представник міжнародної організації, яка займається гуманітарною допомогою, зараз реалізовує проєкт «Заходи з підтримки дітей, інформування про мінну небезпеку та допомога постраждалим у Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях (Пріоритет II)» за підтримки Гуманітарного Фонду України та Організації Об’єднаних Націй (ООН).

10:47 03.06.2024

ОГОЛОШЕННЯ

З метою стабілізації та збереження функціонування енергетичної системи України в умовах дефіциту потужності, для уникнення застосування аварійних відключень в електричних мережах, зокрема і в Чернігівської області, просимо обмежити споживання електричної енергії в години пікових навантажень (з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00 години). Додатково повідомляємо, що у зв'язку з цим вуличне освітлення Батуринської громади не працюватиме.

14:52 23.05.2024

ОГОЛОШЕННЯ

Батуринська міська рада розпочинає процедуру з підготовки проекту рішення про розроблення «Комплексного плану просторового розвитку території Батуринської територіальної громади». Комплексний план розробляється на всю територію територіальної громади і є інструментом управління розвитку громади,  до розроблення якого залучається безпосередньо громадськість. Навіть бюджетне фінансування капітального спрямування, починаючи з 2025 року, можливе тільки в рамках запланованого в такому Комплексному плані. Процес створення Комплексного плану довготривалий – один термін підготовчого етапу триватиме понад півроку. Всі етапи його створення будуть висвітлюватись в соціальних мережах та на сайті Батуринської міської ради.

09:06 21.05.2024

СКЛАД координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Батуринській міській раді

Повідомляємо, що Розпорядженням голови Батуринської міської ради від 10 травня 2024 року № 71 "Про затвердження складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської  ідентичності при Батуринській міській раді" затверджено СКЛАД координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Батуринській міській раді:

10:28 14.05.2024

Платформа допомоги врятованим

Службою Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим (далі – Платформа).

13:25 26.04.2024

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером. 

14:52 25.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь