A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення

Про скликання ХVІІІ сесії ІХ скликання міської ради

24 січня 2022 року о 13 годині в приміщенні Батуринської міської бібліотеки (м. Батурин, вул. ім. В. Ющенка, 43) з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-l9, спричиненої короно-вірусом SARS-CoV-2», з внесеними змінами відбудеться засідання ХVІІІ сесії ІХ скликання міської ради .

14:57 14.01.2022

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детальний план території земельної ділянки площею 4,0000 га, з кадастровим номером 7420310300:02:000:1113, яка розташована за межами населеного пункту в адміністративних межах Батуринської міської територіальної громади для розміщення тимчасової мобільної установки, для виробництва асфальто–бетонних та щебенево–піщаних сумішей та грунтозмішувальної установки.

11:51 11.01.2022

Опитування щодо діяльності ЦНАП

  Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить дослідження ефективності й впливу на організацію та підвищення якості надання адміністративних послуг в умовах реформи децентралізації. Метою опитування є посилення підтримки територіальних громад в напрямку розбудови мережі центрів надання адміністративних послуг та підвищення якості надання адміністративних послуг мешканцям. На підставі проведеного аналізу, Комітетом за необхідності буде ініційовано внесення змін до законодавства.

15:19 20.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь