A A A K K K
для людей із порушенням зору
Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Державна податкова служба України у Чернігівській області інформує

Перерахування коштів за товар чи послугу в безготівковій формі банківським переказом на поточний рахунок продавця без застосування платіжних карток не потребує РРО, - Сергій Верланов

Перерахування коштів за товар чи послугу в безготівковій формі банківським переказом на поточний рахунок продавця без застосування платіжних карток не потребує РРО, - Сергій Верланов

15:14 12.11.2019

Звіт за 8 місяців

Від платників податків Чернігівщини протягом вісьми місяців

11:39 12.09.2019

Сплачені благодійні внески включаються до податкової знижки

Головне управління ДФС у Чернігівській  області звертає увагу, що відповідно до підпункту 166.3.2 пункту 166.3 статті 166 Податкового кодексу платник податку має право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку за наслідками звітного податкового року, визначеного з урахуванням положень п.164.6 ст.164 Податкового кодексу, суму коштів або вартість майна, переданих платником податку у вигляді пожертвувань або благодійних внесків неприбутковим організаціям, зареєстрованим в Україні та внесеним до Реєстру неприбуткових організацій та установ на дату передачі таких коштів та майна, у розмірі, що не перевищує 4 відсотки суми його загального оподатковуваного доходу такого звітного року.

11:48 13.08.2019

З бюджету повернуто 741 мільйон гривень ПДВ!

За 7 місяців платникам податків Чернігівщини з бюджету повернуто741млн.грн. ПДВ. За інформацією управління податків і зборів з юридичних осіб, протягом січня–липня поточного року підрозділами ГУ ДФС у Чернігівській області проведено у встановлені законодавством терміни камеральні перевірки 226 суб’єктів господарювання-0юридичних осіб з питань достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ на загальну суму понад 693 мільйони гривень.

13:11 06.08.2019

Платниками Чернігівщини сплачено понад 7,5 млрд. грн. податків і зборів

Завдяки платникам Чернігівщини бюджети отримали 7,5 млрд грн податків, зборів та єдиного внеску. Протягом першого півріччя до бюджетів усіх рівнів платниками Чернігівщини сплачено понад 5 млрд. грн. податків і зборів. Про це повідомляють у Головному управлінні ДФС у Чернігівській області. До державного бюджету перераховано 2,4 млрд гривень, що перевищує минулорічні надходження на 8 відс. або на 190 млн гривень. Це відбулося в основному за рахунок зростання на 26 відс. сплати податку на додану вартість та на 18 відс. - податку на доходи фізичних осіб і військового збору.

10:11 18.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь