Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

 Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти. 

13:06 27.01.2022

Про скликання ХVІІІ сесії ІХ скликання міської ради

24 січня 2022 року о 13 годині в приміщенні Батуринської міської бібліотеки (м. Батурин, вул. ім. В. Ющенка, 43) з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-l9, спричиненої короно-вірусом SARS-CoV-2», з внесеними змінами відбудеться засідання ХVІІІ сесії ІХ скликання міської ради .

14:57 14.01.2022

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детальний план території земельної ділянки площею 4,0000 га, з кадастровим номером 7420310300:02:000:1113, яка розташована за межами населеного пункту в адміністративних межах Батуринської міської територіальної громади для розміщення тимчасової мобільної установки, для виробництва асфальто–бетонних та щебенево–піщаних сумішей та грунтозмішувальної установки.

11:51 11.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь