Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Державна податкова служба України у Чернігівській області інформує

Сплачені благодійні внески включаються до податкової знижки

Головне управління ДФС у Чернігівській  області звертає увагу, що відповідно до підпункту 166.3.2 пункту 166.3 статті 166 Податкового кодексу платник податку має право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку за наслідками звітного податкового року, визначеного з урахуванням положень п.164.6 ст.164 Податкового кодексу, суму коштів або вартість майна, переданих платником податку у вигляді пожертвувань або благодійних внесків неприбутковим організаціям, зареєстрованим в Україні та внесеним до Реєстру неприбуткових організацій та установ на дату передачі таких коштів та майна, у розмірі, що не перевищує 4 відсотки суми його загального оподатковуваного доходу такого звітного року.

11:48 13.08.2019

З бюджету повернуто 741 мільйон гривень ПДВ!

За 7 місяців платникам податків Чернігівщини з бюджету повернуто741млн.грн. ПДВ. За інформацією управління податків і зборів з юридичних осіб, протягом січня–липня поточного року підрозділами ГУ ДФС у Чернігівській області проведено у встановлені законодавством терміни камеральні перевірки 226 суб’єктів господарювання-0юридичних осіб з питань достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ на загальну суму понад 693 мільйони гривень.

13:11 06.08.2019

Платниками Чернігівщини сплачено понад 7,5 млрд. грн. податків і зборів

Завдяки платникам Чернігівщини бюджети отримали 7,5 млрд грн податків, зборів та єдиного внеску. Протягом першого півріччя до бюджетів усіх рівнів платниками Чернігівщини сплачено понад 5 млрд. грн. податків і зборів. Про це повідомляють у Головному управлінні ДФС у Чернігівській області. До державного бюджету перераховано 2,4 млрд гривень, що перевищує минулорічні надходження на 8 відс. або на 190 млн гривень. Це відбулося в основному за рахунок зростання на 26 відс. сплати податку на додану вартість та на 18 відс. - податку на доходи фізичних осіб і військового збору.

10:11 18.07.2019

У пункті пропуску «Нові Яриловичі – Нова Гута» на Чернігівщині затримали бурштин

Співробітники Чернігівської митниці ДФС спільно з прикордонниками вилучили 7 кілограмів бурштину при спробі його незаконного вивезення за межі України. Порушення виявлено на митному посту «Нові Яриловичі» під час здійснення митного огляду речей пасажирів автобусу «Київ-Гомель».  

14:51 24.06.2019

На Чернігівщині ліквідовано центр мінімізації митних платежів

Черговий злочинний задум по ухиленню від сплати податків викрито співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом  прокуратури Чернігівської області.

11:10 11.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь