Батуринська об'єднана територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини Батуринської громади

Дата: від до Скинути

Долучайся до розробки Стратегії розвитку громади!

Долучайся до розробки Стратегії розвитку громади!

Останній тиждень, коли можна долучитись до внесення змін до Проекту Стратегії розвитку Батуринської громади - пропозиції приймаються до 10 вересня 2018р.!!! Стратегія розвитку Батуринської громади – прогнозний та програмний документ її соціально-економічного розвитку, над яким протягом 2018р. працюють працівники Батуринської міської ради, залучені спеціалісти, громадськість; в документі представлені соціально-економічний аналіз, ризики, виклики, прогнози, проекти технічних завдань, тощо. 

11:22 05.09.2018

До уваги роботодавців

До уваги роботодавців

Закон України від 23.09.1999 № 1105- XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» в частині 3 статті 30 визначає, що рішення про призначення матеріального забезпечення та надання соціальних послуг приймається комісією (уповноваженим) із соціального страхування, що створюється (обирається) на підприємстві, в установі, організації, до складу якої входять представники адміністрації підприємства, установи, організації та застрахованих осіб (виборних органів первинної профспілкової організації (профспілкового представника) або інших органів, які представляють інтереси застрахованих осіб).

08:48 29.05.2018

Фестивальне літо-2018

Фестивальне літо-2018

Фестивалі, ярмарки та свята – це завжди чудовий привід запросити гостей та друзів. Яскраві події приваблюють туристів, запам’ятовуються, створюють чудовий настрій та формують позитивний імідж села, селища, містечка або міста. Покровський ярмарок у Ніжині, Свято-Миколаївський – у Коропі, фестиваль «Київська русь» у Любечі, «Седнівська осінь » – у Седнєві. І це не вичерпний перелік. Щороку з’являються нові події, свіжі та цікаві рішення, організатори додають «родзинок» і колориту.

12:41 24.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь